Flyboarden, vergaderen, teambuilding & bedrijfsuitjes!
Relax, feel free and have fun @ Het Lageveld in Wierden!

Ook voor uw zakelijke evenementen kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan:

  • Klant relatie middag: Leer je klanten op een andere manier kennen tijdens een ontspannen middag aan het water. Combineer het met flyboarden en een gezellig hapje en een drankje en je hebt alle ingrediënten voor een geslaagde middag! .
  • Teambuilding evenement of een kenniswervingssessie: Leer je collega's de basis van het flyboarden! Combineer het flyboarden met een teambuilding component of cursus voor een geslaagde middag met je collega's! Hierdoor is het belastingtechnisch aantrekkelijker dan een bedrijfsuitje omdat het dan buiten de WKR regeling valt.
  • Vergaderen: Geen muffe vergaderzaal, maar gewoon lekker met je blote voeten in het zand vergaderen, heerlijk toch? En tijdens de zomermaanden neem je na (of zelfs tijdens) de vergadering een lekkere frisse duik in het water! Maak de middag compleet met een flyboard sessie en/of een lekker hapje en een drankje
  • Vitaliteit voor uw medewerkers: Medewerkers die lekker in hun vel zitten zijn productiever, dat weet iedereen! Maar wil je je medewerkers meer bieden dan het bedrijfsfitness abonnement of het fietsplan? Vraag dan naar de mogelijkheden voor fris en fruitige medewerkers door ze lekker te laten flyboarden! 


Wilt u meer informatie over onze zakelijke diensten of een vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kaart
Opbellen
Info