Flyboarden, vergaderen, teambuilding & bedrijfsuitjes!
Relax, feel free and have fun @ Het Lageveld in Wierden!


Nieuws


Terug naar overzicht

30-03-2019

De nieuwste trend uit Amerika: De Bro-shower!

Yes, jullie gaan trouwen! Of jullie worden voor de eerste keer papa en mama! Dat moet gevierd worden! De planning van een bruiloft is een vaak een drukke periode, net als de voorbereidingen van de komst van een kleine telg. En ook op de trouwdag zelf en na de geboorte van jullie kleine spruit is het allemaal hectisch, waardoor het kan voorkomen dat je wat minder tijd hebt voor je vrienden. En dat is natuurlijk erg jammer, toch?
En laten ze daar in Amerika nou wat op bedacht hebben: de Bro-shower!

Relax!
Voor een bro-shower nodig je je beste vrienden uit voor een relaxte dag middag voordat de bruiloft- of babyhectiek losbarst. Als je dit vindt lijken op de bridal- of babyshower van je partner, dan heb je gelijk. De bro-shower is hetzelfde als de bridal- of baby shower, maar dan speciaal voor de man. Dus als de dames een lekker ontspannen dagje voor zichzelf hebben, dan kunnen jij en je vrienden dat toch zeker ook?

Bro-shower vs. vrijgezellenfeest
De perfecte timing voor je bro shower is zo’n vier tot zes weken voor de grote dag. Waar het tijdens een vrijgezellenfeest vaak flink los kan gaan, is een bro-shower bedoeld voor iets relaxtere activiteiten. Gewoon een middagje chillen aan het strand met wat biertjes en een BBQ erbij of een gezellige High Beer bij je favoriete kroeg. Omdat de vrijgezellenfeesten regelmatig te gek worden voor de (schoon)vaders, is een bro-shower is daarom ook erg geschikt om naast je beste vrienden ook je (schoon)vader uit te nodigen. Ook is het een uitgelezen mogelijkheid voor persoonlijke cadeaus en last minute advies aan de bruidegom of de aanstaande vader. Mocht je dat laatste nog nodig hebben…

Let’s do this!
Waar het programma bij een vrijgezellendag nog vaak een verrassing voor de bruidegom, doe je tijdens je bro-shower wat jullie als vriendengroep leuk vinden om te doen. Of jullie nou houden van een potje voetballen, flyboarden, gamen of lekker barbecueën met een biertje erbij, het kan allemaal. Het belangrijkste van een bro-shower is dat je ’s avonds met een grote glimlach op de bank zit na te genieten. En er is eigenlijk maar één regel: no girlfriends allowed!

Bron: https://www.bruidenbruidegom.nl/nl/bruidegom/show/editorialContent/zo-vier-je-een-bro-shower/
Tags: #trouwen, #bruiloft, #huwelijk, #bruidegom, #bridal shower, #bro shower, #vrijgezellenfeest, #broshower #papa’s #mama’sTerug naar overzicht


Kaart
Opbellen
Info