Flyboarden, vergaderen, teambuilding & bedrijfsuitjes!
Relax, feel free and have fun @ Het Lageveld in Wierden!


Nieuws


Terug naar overzicht

26-12-2018

Giftcard codes Red Stallion Watersports

Nieuwe website, nieuwe boekingsmethode
Sinds november 2018 zijn wij samen met de nieuwe naam overgestapt naar een nieuwe website. Samen met deze website hebben wij ook gezocht naar nieuwe boekingsmethodes die het voor onze klanten niet alleen makkelijker maken om te reserveren, maar voor diegene die graag vaker willen flyboarden ook de mogelijkheid biedt om strippenkaarten of zelfs een abonnement aan te schaffen. Inmiddels hebben wij deze gevonden en ook geïntegreerd in onze website. Via de nieuwe site kan je natuurlijk ook onze nieuwe cadeaubon bestellen! Een ideaal cadeau voor iedere gelegenheid!

Oude Gift Cards van Red Stallion Watersports verzilveren

Wanneer je nog in het bezit bent van een Red Stallion Watersports Gift Card Code, kan je deze uiteraard nog steeds gebruiken. Op dit moment zijn wij bezig met deze Gift Card Codes over te zetten in het nieuwe systeem. Om deze code te verzilveren, dien je deze in te vullen als kortingscode. Het tegoed wordt dan automatisch verrekend bij het afronden van je bestelling.

Mocht je vragen hebben over je Red Stallion Watersports Gift Card, neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier.Terug naar overzicht


Kaart
Opbellen
Info